til

Generalforsamling 2012

GENERALFORSAMLING
OG
INFORMATIONSMØDE VEDR. " NYE "
Den årlige generalforsamling I Elev Borgerforening afholdes:
Torsdag den 19. April kl. 19.00
I gymnastiksalen på Elev Skole
Vi vil gerne invitere alle borger i Elev til en hyggelig aften med Generalforsamling i Elev Borgerforening.
Herefter vil Jørn Tækker fra Tækker Gruppen kommer og give en status om historikken, planforhold, byen og fremtiden for projektet omkring den nye bydel " Nye ".
Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.
Borgerforeningen vil være vært for en lille forfriskning.
Se dagsorden her

Læs mere om " Nye " her

Elev Skole 100 år

Torsdag d. 5 januar fejrede Elev Skole sin 100 års fødselsdag.
Skolens 118 elever var samlet i gymnastiksalen for at se gamle billeder og høre historie om skolen, fortalt af medlemmer fra Elev Lokalhistoriske Forening. Aarhus Stiftstidende var forbi og tog disse billeder fra dagen.

Soldaterfesten

Se billederne af soldaterne og fra festen. Her

30 drenge og og piger gik i år soldat i Elev.Soldaterne fik samlet 8.009 kr. ind på en meget våd dag.

Soldaterne vil gerne sige tak til den store opbakning som folk har vist i år.

Pengene gik til festen samt der er i år indkøb 30 nye uniforms jakke.

Senere på aften var der samlet ca. 60 børn til fest i gymnastik salen.Der blev danset, spist chips og drukket mange sodavand.

Fastelavn

Se billederne af de mange flotte udklæde børn som var samlet til tøndeslagning.her

Der blev dystet i 3 aldersklasser.