Indbydelse fastelavn 2015

FASTELAVN 2015  

TØNDESLAGNING

Lørdag den 14. Februar kl. 10.00

for alle børn i Elev


Præmier til Kattekonger og til de mest fantasifulde udklædninger i tre aldersgrupper. Der er juice og fastelavnsboller til alle børn. Det foregår ved Elev Skole.ELEV SOLDATERNE

kommer rundt med raslebøssen

Lørdag den 14. Februar

Som det er tradition kan alle piger og drenge i 3.,4.,5.,6., og 7. klasse være soldat og samle penge ind til Soldaterfesten og lidt til sig selv! Efter tøndeslagning vil soldaterne blive inddelt i hold og få udleveret medaljer og kort til deres tur rundt i sognet.


Piger og drenge, der vil gå soldat, skal møde op i skolens gymnastiksal lørdag den 7. Februar kl. 10.00 til et kort møde omkring Elev soldaterne (alle får en sodavand). Hvis du gerne vil gå soldat, men ikke kan være med til infomødet, så ring til Elin på 40520989.


HUSK: Soldater skal have VARMT, vandtæt tøj og sko på ... det kan være en kold tur! Skråbånd og huer efterlyses! Vi giver 50,- retur for hvert sæt  skråbånd og huer, vi får tilbage.SOLDATERFEST
Lørdag den 14. Februar kl. 18.30 – 21.30

Elev soldaterne inviterer alle skolebørn fra 1. til 7. klasse, til fest med diskotek i Elev skoles gymnastiksal. Vi starter med soldaternes indmarch, som forældre er velkomne til at overvære.


Omkring kl. 20 vil der blive serveret pølser. Der vil være mulighed for at købe sodavand, juice, chips, slik og lysarmbånd.

Comments