Elev-Nye Borgerforening

Elev-Nye Skovløbet 2019

Så er det blevet tid til det årlige løb i skoven søndag d. 27. okt. 2019. Nummerudlevering fra kl. 10. Selve løbet skydes i gang kl. 11.

Tilmelding på https://www.place2book.com/da/list/EM4129

Læs hele indbydelsen https://drive.google.com/file/d/1EdD9XniNQ0-jOX1H27yOqZL9zRP3CRCD/view?usp=sharing

Naturvidenskabelige foredrag

Elev-Nye Borgerforening har nu fornøjelsen af at præsentere livestream af naturvidenskabelige foredrag i Sognehuset. Kaffe og kage kan købes for 20 kr.

Tirsdag d. 22. oktober kl 19-21
Titel: Snedige bakterier
Foredrag ved lektor i mikrobiologi Rikke Louise Meyer, Interdisciplinary Nanoscience Center, iNANO og professor i mikrobiologi, Lars Peter Nielsen, Center for Elektromikrobiologi, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet

Tirsdag d. 29. oktober kl 19-21
Titel: Viden om vand
Foredrag ved professor i fysisk kemi Søren Rud Keiding, Institut for Kemi, Aarhus Universitet

Tirsdag d. 5. november kl 19-21
Foredrag om klimaændringer ved professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, klimaforskningscenteret Nansen Centeret, Bergen, journalist Lars From, Jyllands-Posten og journalist Klaus Dohm, Jyllands-Posten.

Tirsdag d. 12. november kl 19-21
Titel: Hvordan is og vand dannede Danmark
Foredrag ved professor i geofysik David Lundbek Egholm, Institut for Geoscience og lektor i geologi Nicolaj Krog Larsen, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet

Tirsdag d. 19. november kl 19-21
Titel: Forædling af mennesket – før og nu
Foredrag ved professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet.

Tirsdag d. 26. november kl 19-21
Titel: Luften vi indånder
Foredrag ved professor i miljømedicin Torben Sigsgaard, Institut for Folkesundhed og lektor i analyse- og atmosfærekemi Marianne Glasius, Institut for Kemi, Aarhus Universitet

Læs den fulde beskrivelse her

Referat generalforsamling 2019

Bliv medlem eller forny medlemskab

Borgerforeningens arbejde kan ikke gennemføres uden støtte fra medlemmerne.
Bliv medlem nu eller forny dit medlemskab ved at indbetale kontingent på 100 kr via netbank som indbetalingskort art 73 til kreditor nr 84115312.

Benyt lejligheden til at tilmelde betalingen til Betalingsservice, så bliver du fast medlem.
Borgerforeningens PBS nummer er 07622260. Debitor gruppe 00001.
Hver husstand har sit eget medlemsnummer ud fra adresse (5 bogstaver) og husnr (4 cifre):

Vejnavn Kundenr Eksempel
Elev tværvej:  ELEVTxxxx  ELEVT0002
Engelstoft ENGELxxxx
Høvej HØVEJxxxx
Hovmuren HOVMUxxxx
Kjeldsbjergvej KJELDxxxx
Koldkilde KOLDKxxxx
Petersmindevej PETERxxxx
Stokbrovej STOKBxxxx
Vennesmindevej VENNExxxx

Er dit vejnavn ikke på listen, så kontakt os blot via kontaktformularen her på hjemmesiden.
Pt er der 152 der har fornyet eller nytegnet medlemskab. Vi vil gerne have flere!

Du kan tilmelde dig betalingsservice via dette link (åbner i nyt vindue): Betalingsservice online tilmelding

Kontakt Borgerforeningen